Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150393 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Využití instrumentálních a senzorických metod pro sledování kvality a bezpečnosti potravin = Use of instrumental and sensory methods for monitoring of food quality and safety : zkrácená verze habilitační práce v oboru chemie a technologie potravin

Autor: Eva Vítová
ISBN: 9788021456181
NKP-CNB: cnb003000561
OKCZID: 127908349

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
VÍTOVÁ, Eva. Využití instrumentálních a senzorických metod pro sledování kvality a bezpečnosti potravin =: Use of instrumental and sensory methods for monitoring of food quality and safety : zkrácená verze habilitační práce v oboru chemie a technologi


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.

Napište na knížku první komentář!