Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3143412 obálek a 948809 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Brhlík, Eduard
Rok: [2003] dotisk
ISBN: 9788023901603
NKP-CNB: cnb001201511
OCLC Number: (OCoLC)56870021
OCLC Number: (ocolc)56870021
OKCZID: 110217135
Vydání: 6. české upr. vyd., V IQ 147 3. vyd.
Citace (dle ČSN ISO 690):
BRHLÍK, Eduard. Technologie přípravy pokrmů 2: učebnice pro kuchaře a číšníky. 6. české upr. vyd., v IQ 147 3. vyd. Praha: IQ 147, [2003]. 350 s.
Buďte první a doplňte chybějící anotaci.