Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2895566 obálek a 875351 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Receptury pokrmů pro školní stravování : pokyny k používání receptur. 3. díl, Receptury rybích, 2. části drůbežích, polomasitých a bezmasých pokrmů slaných a sladkých



Rok: 2007
ISBN: 9788023989120
NKP-CNB: cnb001709634
OCLC Number: (OCoLC)244799812
OKCZID: 110266205
Vydání: 3., zcela přeprac. a rozš. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
ŠULCOVÁ, Eva. Receptury pokrmů pro školní stravování: pokyny k používání receptur. 3., zcela přeprac. a rozš. vyd. Praha: Společnost pro výživu, 2007, 285 s. ISBN 978-80-239-8912-0.


Anotace

 

Kuchařské předpisy a postupy pro přípravu rybích, drůbežích a bezmasých jídel. Pro zaměstnance školních jídelen.

Zdroj anotace: NKP



Dostupné zdroje

NK Praha


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)