Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906459 obálek a 877215 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Klobásy, salámy, paštiky : nejlepší domácí recepty



Autor: Gahm, Bernhard
Rok: 2007
ISBN: 9788024722856
NKP-CNB: cnb001747782
OCLC Number: (OCoLC)190752524
OKCZID: 110029284
Vydání: 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
GAHM, Bernhard a Fridhelm VOLK. Klobásy, salámy, paštiky: nejlepší domácí recepty. 1. vyd. Praha: Grada, 2007, 156 s. ISBN 978-80-247-2285-6.


Anotace

 

Jednotlivé kapitoly pojednávají o vybavení kuchyně, rozdělení druhů masa a jeho zpracování (zavařování, konzervování, plnění střev, uzení, uskladnění, plnění jaternic, jelit, výrobě tlačenky, salámů, šunky a klobás). V závěru knihy je slovníček pojmů, literatura a rejstřík.

Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze



Dostupné zdroje

Městská knihovna v Praze
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)