Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906459 obálek a 877215 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Biokuchařka: maso, drůbež, zelenina



Autor: Thielemann, Thomas
Rok: 2010
ISBN: 9788024729831
NKP-CNB: cnb002128161
OCLC Number: (OCoLC)703548331
OKCZID: 110751756
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
THIELEMANN, Thomas. Biokuchařka: maso, drůbež, zelenina. Vyd. 1. Praha: Grada, 2010. 211 s.

Hodnocení: 2.0 / 5 (2 hlasů)


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Na receptech německého autora jsou nejdůležitější právě bioprodukty. Proto v úvodu ke každé kapitole, ať už se jedná o maso, drůbež nebo zeleninu, radí, jak produkty vybírat, případně se poradit s řezníkem či zeleninářem, jak vám má připravit to, co chcete vařit, dusit, péct, grilovat. Sám předkládá více než 120 svých receptů, které jsou poměrně neobvyklé nejen kombinacemi různých surovin a přísad, ale také tím, že využívá prakticky vše. Třeba i z takových kohoutích hřebínků, telecí oháňky či drůběžích žaludků vykouzlí pravou lahůdku.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Městská knihovna v Praze
Knihy.ABZ.cz
Srovname.cz
Zboží.cz
Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)