Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906459 obálek a 877215 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Biokuchařka: maso, drůbež, zelenina | |||||||||||||||||||||||||||
Autor: Thielemann, Thomas Hodnocení: 2.0 / 5 (2 hlasů) Digitální objekty
AnotaceNa receptech německého autora jsou nejdůležitější právě bioprodukty. Proto v úvodu ke každé kapitole, ať už se jedná o maso, drůbež nebo zeleninu, radí, jak produkty vybírat, případně se poradit s řezníkem či zeleninářem, jak vám má připravit to, co chcete vařit, dusit, péct, grilovat. Sám předkládá více než 120 svých receptů, které jsou poměrně neobvyklé nejen kombinacemi různých surovin a přísad, ale také tím, že využívá prakticky vše. Třeba i z takových kohoutích hřebínků, telecí oháňky či drůběžích žaludků vykouzlí pravou lahůdku. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz Dostupné zdroje
|