Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913083 obálek a 881083 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Houby v kuchyni



Autor: Chaloupka, Vladimír
Rok: 2009
ISBN: 9788024912028
NKP-CNB: cnb001859589
OCLC Number: (OCoLC)432996159
OKCZID: 110233906
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
CHALOUPKA, Vladimír. Houby v kuchyni. Vyd. 1. Praha: Ikar, 2009. 255 s., [24] s. barev. obr. příl.

Hodnocení: 5.0 / 5 (2 hlasů)


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Suchohřiby, křemenáče, čirůvky májovky, pečárky, holubinky, pýchavka obecná, penízovka sametová, špičky, lanýže – to jsou skutečné lahůdky pro studenou i teplou kuchyni. Z hub vykouzlíme výtečnou polévku, aromatickou omáčku, neobvyklý předkrm či syté hlavní jídlo. U smaženice oceníme směs hřibovitých a lupenatých hub, na řízek v trojobalu zvolíme klobouky bedel, pečárek nebo žampionů, zcela výjimečná je koprová omáčka s liškami… Houby můžeme sbírat téměř po celý rok, a pokud dodržujeme správné zásady jejich kuchyňské úpravy a servírování, pak jsou na talíři chutnou odměnou.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

NK Praha
Svaz českých nakladatelů a knihkupců
Knihy.ABZ.cz
Zboží.cz
Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz
Antikvariát Avion


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)