Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913083 obálek a 881083 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Předkrmy a dezerty: na povzbuzení chuti malé, vytříbené a pestré, na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně



Autor: Gugetzer, Gabriele-Sabine
Rok: 2010
ISBN: 9788024913568
NKP-CNB: cnb002097725
OCLC Number: (OCoLC)641522500
OKCZID: 110501695
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
GUGETZER, Gabriele-Sabine. Předkrmy a dezerty: na povzbuzení chuti malé, vytříbené a pestré, na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně. Vyd. 1. Praha: Ikar, 2010. 125 s. Pro chytré hospodyňky.

Hodnocení: 5.0 / 5 (1 hlasů)


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Na povzbuzení chuti malá a pestrá sousta, na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně z edice Pro chytré hospodyňky. Menší porce plné vůní a chutí lze kombinovat a sestavit z nich zajímavý výběr, nejen o svátku. Mnoho pokrmů nevyžaduje více než půl hodiny času na zhotovení. Přes 90 receptů vás zavede do království salátů, jemných polévek, porcí k zasycení i rozplývavých krémů: artyčoky se salsou verde, irské bramborové placičky, cuketové závitky s rajčatovou omáčkou, kukuřičná polévka s liškami, rizoto s gorgonzolou v žampionovém klobouku...


Dostupné zdroje

Svaz českých nakladatelů a knihkupců
Knihy.ABZ.cz
Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)