Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3142702 obálek a 948575 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Gayler, Paul
Rok: 2011
ISBN: 9788024916330
NKP-CNB: cnb002194833
OCLC Number: (OCoLC)780137961
OCLC Number: (ocolc)780137961
OKCZID: 111158678
Vydání: Vyd. 1.
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
GAYLER, Paul a Peter CASSIDY. Steaky: od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou. Vyd. 1. Praha: Ikar, 2011, 142 s. ISBN 978-80-249-1633-0.
Máte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat správně maso, odhadnout stupeň propečení, dobře grilovat, smažit či připravit klasické pečeně. Více než 75 jídel z různých druhů hovězího – pokrmy na každou sezonu, od rodinných barbecue až po jednotlivé chody pro gurmety s výběrem lahodných omáček, marinád i studených ochucených másel.
Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz