Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2885267 obálek a 870060 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Chutně po infarktu | ||||||||||||||||||||
Rok: 2014 AnotaceChoroby srdce a cév se v době blahobytu, kdy se nesprávně stravujeme a nesportujeme, týkají stále většího počtu obyvatelstva. Infarktu myokardu lze předejít cílenou nutriční terapií. Silné srdce má jenom ten, kdo se stravuje zodpovědně. Dozvíte se, jak správnými živinami kontrolovat krevní tlak a jak dostat pod kontrolu vlastní hodnoty cholesterolu. To vše naprosto přirozeně a bez vedlejších účinků. Sami uvidíte, že vhodné recepty udělají ze zdravějšího života požitek. A pokud jste už infarkt prodělali, pak dodržujte jasné zásady: nekouřit, nepít alkohol, začít sportovat a správně se stravovat. Vhodná nutriční terapie: čerstvé ovoce, zelenina, celozrnný chléb, brambory, obilí, rýže, těstoviny, luštěniny, saláty, bylinky, vybrané ryby, 2 až 21 l tekutin – nejlépe voda a minerální vody, ovocné čaje, vláknina rozpustná ve vodě, když olej, tak olivový, slunečnicový, vitaminová ACE šťáva, ořechy Nevhodná nutriční terapie: ztužené tuky na smažení a fritování, tučná masa, tučné ryby, uzeniny, vnitřnosti, smažené pokrmy, máslo, paštiky, sladkosti, moučníky, bílé pečivo Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz Dostupné zdroje
|