Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913083 obálek a 881083 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Zahradní krby, grily, udírny : [pracovní postupy krok za krokem : praktická příručka pro stavebníky a kutily]



Autor: Winkelmeyr, Stefan
Rok: 2011
ISBN: 9788025127735
NKP-CNB: cnb002202565
OCLC Number: (OCoLC)752797723
OKCZID: 110940313
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
WINKELMEYR, Stefan. Zahradní krby, grily, udírny: [pracovní postupy krok za krokem : praktická příručka pro stavebníky a kutily]. Vyd. 1. Brno: Computer Press, 2011, 96 s. Udělej si sám. ISBN 978-80-251-2773-5.


Anotace

 

Ať už dáváte přednost grilování, rožnění nebo barbecue, posezení u otevřeného ohně patří k vítanému zpestření běžného způsobu bydlení. Grilování, pečení a opékání na terasách a zahradách rozšiřuje obytné prostory domácností a jejich kuchyní. Tato varianta „venkovního" vaření prošla dlouhým vývojem – od otevřeného ohniště přes grily na dřevěné uhlí, grily s lávovými kameny až po současnou generaci grilů plynových a elektrických. Jak se však dnes vyznat v nepřeberném množství přenosných nebo pojízdných grilů, hotových či stavebnicových zahradních krbů a dalších vymožeností? Nabídkou českého trhu s tímto segmentem vás provede zkušený autor. Ke slovu se dostanou „tradiční", obecně známé typy grilů, ale i méně běžné přístroje a novinky, jako například grily kontaktní, rakletovací, vodní, RBS grily nebo tzv. grily „3 v 1". Seznámíte se s ověřenými i zcela novými konstrukcemi a technologiemi, se všemi možnými druhy paliv a „pohonů", podpalovačů i řadou dalších užitečných grilovacích pomůcek. Autor vám poradí, jak s vybraným typem grilu správně zacházet, jakým příslušenstvím rozšířit a vylepšit jejich využití a jak se vyhnout začátečnickým chybám – při práci s grilem i při samotné přípravě chystané lahůdky.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Svaz českých nakladatelů a knihkupců
NK Praha
Knihy.ABZ.cz
Srovname.cz
Zboží.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)