Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3149792 obálek a 950526 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Array
Rok: 2009
ISBN: 9788025501665
NKP-CNB: cnb001857528
OCLC Number: (OCoLC)455841897
OCLC Number: (ocolc)455841897
OKCZID: 110223301
Vydání: 3. vyd.
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
Steaky a jiné speciality z vepřového masa. 3. vyd. Čestlice: Rebo, 2009, 48 s. Rychle & chutně. ISBN 978-80-255-0166-5.
Hodnocení:
5.0 / 5
(2 hlasů)
Podrobné návody na přípravu pokrmů jsou podány přehlednou, srozumitelnou formou a nevyžadují žádné speciální kuchyňské vybavení. V rámci knihy jsou recepty rozčleněny do kapitol podle chodů (předkrmy, hlavní jídla, dezerty) či použitých surovin. - více než 20 lákavých receptů v kapesním vydání - obsah rozčleněný do kapitol (dle chodů či základních surovin) - u každého receptu seznam surovin a údaje o počtu porcí, době přípravy, kalorické hodnotě pokrmu a množství tuku v jedné porci - tabulka s převody měr (ml, šálek, lžíce, lžička, teplota plynové trouby v číselných stupních ) - přehledný rejstřík receptů na konci knihy