Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2898355 obálek a 875572 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Sugar-Free kuchyně



Rok: 2017
ISBN: 9788025619575
OKCZID: 127730008

Citace (dle ČSN ISO 690):
ESTERMAN, Georgina. Sugar-free kuchyně: jak jíst zdravě a cítit se dobře. Překlad Renáta JANŮ. První české vydání. Praha: Svojtka & Co., 2017. 128 stran.

Hodnocení: 4.0 / 5 (5 hlasů)


Anotace

 

Fotografická publikace receptů na přípravu jídel bez cukru nebo s velmi nízkým obsahem cukru - maximálně 6 g cukru na 100 g surovin.Kniha ukazuje, kde všude se cukr při každodenním vaření nalézá, a přináší rady k jeho omezení. Předpisy na snídaně, obědy a svačiny, hlavní chody, dezerty a pečivo.

Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze



Dostupné zdroje

Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)