Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2893218 obálek a 874088 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Foodstyling : jak ze zdánlivě obyčejných jídel vytvořit skvosty na talíři



Autor: Kateřina Fišerová
ISBN: 9788026433392
NKP-CNB: cnb003263185
OKCZID: 128444684

Citace (dle ČSN ISO 690):
FIŠEROVÁ, Kateřina. Foodstyling: jak ze zdánlivě obyčejných jídel vytvořit skvosty na talíři. 1. vydání. V Brně: CPress, 2020. 219 stran.

Hodnocení: 4.0 / 5 (3 hlasů)


Anotace

 

Dozvíte se, jak zacházet s jednotlivými surovinami tak, aby vypadaly neodolatelně na talíři i na fotografii. Uvaříte a nastylizujete lahůdky podle třiceti receptů známých českých foodstylistů, fotografů a kuchařů, kteří v knize předvedli to nejlepší ze své práce. Každý recept je navíc navázán na některou významnou životní událost.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

Databázeknih.cz
eReading.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)