Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3148379 obálek a 950243 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Kamila Procházková, Tereza Škarková-Vydrová
Rok: 2021
ISBN: 9788026435044
ISBN: 9788026435389
NKP-CNB: cnb003312331
OKCZID: 128526216
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
PROCHÁZKOVÁ, Kamila. Do hrnku a misky: dehydrované pokrmy zdravě a chutně. 1. vydání. V Brně: CPress, 2021. 103 stran.
Hodnocení:
1.3 / 5
(3 hlasů)
Pokud jste si oblíbili průmyslově vyráběné dehydrované pokrmy pro jejich rychlou přípravu, snadnou dostupnost či nízkou hmotnost, ale vadí vám umělá barviva či dochucovací látky v nich obsažené, pusťte se s pomocí této jedinečné kuchařky do přípravy jídel vlastních, která budou nejen sestavena dle vašich osobních stravovacích potřeb, ale navíc vás překvapí svou lahodnou chutí! Obsahuje recepty na polévky, hlavní jídla a dezerty. Včetně receptů bez lepku, mléka, veganských a vegetariánských.
Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU