Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2891754 obálek a 873249 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Zbavte se zbytečností v životě a mějte se skvěle! | ||||||||||||||||||||
Autor: Alisa Franková Hodnocení: 2.4 / 5 (9 hlasů) AnotaceObjevte \"skvělou zónu\" a prožijte život podle vašich nejlepších představ.Od chvíle, kdy začnete číst tuto knihu, začne se měnit i váš způsob přemýšlení a kreativní techniky, které uvnitř najdete, pak pomohou zcela osvobodit vaši mysl.Objevte „skvělou zónu“, odkud se dá jednoduše povznést nad negativní myšlení a každodenní dramata, a prožijte život podle vašich nejlepších představ. Způsob, jakým žijete, jak k životu přistupujete, jak přemýšlíte a na základě čeho se rozhodujete, je sérií návyků a naučených vzorců. Najděte problematická místa a nahraďte nefunkční staré zvyky novými. Zbavte se zbytečností, které zatěžují váš život a neposouvají ho dál. Kniha vám pomůže zbavit se:- Stresu- Dluhů- Negativního myšlení- Závislostí- Bolestí- Smutku- KřivdA co můžete naopak získat?- Skvělý vztah s partnerem, s dětmi i lidmi ze svého okolí- Lásku, případně nový vztah- Energii do práce- Střízlivost (týká se alkoholu i nereálných plánů nebo výdajů)- Zlepšení finanční situace- Dlouhodobý úsměv na tváři- Skvělý život- A hlavně pocit, že dokážete všechno na světě!Autorka Ailsa Franková je přední britská hypnoterapeutka. Vyvinula techniku „skvělé zóny“ a pomohla již tisícům lidí zlepšit jejich životy pouze na základě toho, že posunuli svou mysl z minulosti směrem k přítomnému okamžiku. Čerpá z letitých zkušeností se svými klienty, k nimž připojuje osvědčené techniky a zdravý rozum, a vytváří tak geniální záchranný koktejl, který stojí za to okusit. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz Dostupné zdroje
|