Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2885700 obálek a 870160 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Zachraň jídlo v kuchyni



Autor: Barbora Kebová, Adam Pešek, Adam Podhola, Anna Strejcová
Rok: 2019
ISBN: 9788027064137
NKP-CNB: cnb003123931
OKCZID: 128236528

Citace (dle ČSN ISO 690):
KEBOVÁ, Barbora. Zachraň jídlo v kuchyni. Vydání první. Praha: Zachraň jídlo z.s., 2019. 255 stran.

Hodnocení: 4.5 / 5 (24 hlasů)


Anotace

 

Až polovina potravinového odpadu v EU vzniká v domácnostech. Nakoupíme toho více než potřebujeme, nevíme, jak správně skladovat potraviny, nebo nám chybí inspirace. Proto vznikla kuchařka Zachraň jídlo v kuchyni, která vás naučí, jak doma méně plýtvat jídlem a ušetřit peníze a přírodu. Na 256 stranách textu najdete přes 100 receptů z potravin, které v českých domácnostech nejčastěji zbývají. Nebudou chybět postupy, jak zpracovat maso, sezónní ovoce a zeleninu nebo opomíjené části potravin jako je mrkvová nať nebo košťál brokolice. Kuchařku uvede předmluva Massima Bottury a doprovodí ji texty o plýtvání, příběhy dobré praxe a recepty předních českých foodblogerů.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

Databázeknih.cz
Antikvariát Avion
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)