Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2898355 obálek a 875572 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Umění fermentace. Díl druhý, Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti



Autor: Sandor Ellix Katz, Tomáš Roztočil
Rok: 2021
ISBN: 9788027103157
ISBN: 9788027145997
OKCZID: 128717811

Citace (dle ČSN ISO 690):
KATZ, Sandor Ellix. Umění fermentace. Překlad Tomáš ROZTOČIL. První vydání. Praha: Alferia, 2021. 337 stran.

Hodnocení: 5.0 / 5 (3 hlasů)


Anotace

 

Rozsáhlá publikace o kvašení potravin.

Zdroj anotace: NKP



Dostupné zdroje

Databázeknih.cz
eReading.cz
Flexibooks
GRADA Publishing, a.s.
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)