Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2897955 obálek a 875375 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Umění fermentace. Díl první, Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimči, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery



Autor: Sandor Ellix Katz, Tomáš Roztočil
Rok: 2021
ISBN: 9788027103164
ISBN: 9788027145973
OKCZID: 128717812

Citace (dle ČSN ISO 690):
KATZ, Sandor Ellix. Umění fermentace. Překlad Tomáš ROZTOČIL. První vydání. Praha: Alferia, 2021. 2 svazky.

Hodnocení: 5.0 / 5 (5 hlasů)


Anotace

 

Rozsáhlá publikace o kvašení potravin.

Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze



Dostupné zdroje

Databázeknih.cz
eReading.cz
Flexibooks
GRADA Publishing, a.s.
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)