Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150518 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Jeremy Schmid
Rok: 2018
ISBN: 9788027106523
NKP-CNB: cnb003022093
OKCZID: 127957561
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
SCHMID, Jeremy. Uzení: jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky. Překlad Pavlína ŘÍSKÁ. První vydání. Praha: Grada, 2018. 159 stran.
Hodnocení:
4.0 / 5
(2 hlasů)
Každý si rád užije uzené jídlo - vlastnoručně připravené dobroty, které čerstvé výborně doplní vaši kuchyni a obohatí váš jídelníček.
Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz