Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2893647 obálek a 874269 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Síla přírodní fermentace



Autor: Sandor Ellix Katz, Zuzana Ouhrabková
Rok: 2020
ISBN: 9788027130290
ISBN: 9788027143818
NKP-CNB: cnb003255979
OKCZID: 128473813

Citace (dle ČSN ISO 690):
KATZ, Sandor Ellix. Síla přírodní fermentace. Překlad Zuzana OUHRABKOVÁ. První vázané vydání. Praha: Alferia, 2020. 253 stran.

Hodnocení: 4.5 / 5 (31 hlasů)


Anotace

 

Kniha představuje kouzlo kvašených potravin, nabízí jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny.

Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze



Dostupné zdroje

Databázeknih.cz
eReading.cz
Flexibooks
GRADA Publishing, a.s.
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)