Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913107 obálek a 881084 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Technologie přípravy pokrmů I : Učebnice pro kuchaře a číšníky | |||||
|
Autor: Matejka, Mikuláš AnotaceUčebnice pro kuchaře a číšníky. Podává srozumitelnou formou informace o přípravě jídel. Zásady hygieny, technologické úpravy, předběžná příprava, hlavní tepelné úpravy, polotovary, cizí kuchyně, základy dietetiky a pokrmy dietní. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU Dostupné zdroje
|
|