Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913107 obálek a 881084 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Technologie přípravy pokrmů I : Učebnice pro kuchaře a číšníky



Autor: Matejka, Mikuláš
Rok: 1993
ISBN: 9788070321706
NKP-CNB: cnb000084481
OCLC Number: (OCoLC)39596867
OKCZID: 110611689
Vydání: 4. čes., upravené vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
MATEJKA, Mikuláš a Irena BALAGOVÁ. Technologie přípravy pokrmů I: Učebnice pro kuchaře a číšníky. 4. čes., upravené vyd. Praha: Merkur, 1993, 126 s. ISBN 80-7032-170-9.


Anotace

 

Učebnice pro kuchaře a číšníky. Podává srozumitelnou formou informace o přípravě jídel. Zásady hygieny, technologické úpravy, předběžná příprava, hlavní tepelné úpravy, polotovary, cizí kuchyně, základy dietetiky a pokrmy dietní.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

Antikvarium s.r.o.


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)