Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2907389 obálek a 877850 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Stanovení složení volných aminokyselin v česneku a cibuli: certifikovaná metodika



Autor: Hajšlová, Jana, Hrbek, Vojtěch, Vrobelová-Rektorisová, Michaela, Jírů, Monika, Stránská, Milena, Kocourek, Vladimír a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Rok: 5559
ISBN: 9788070809396
NKP-CNB: cnb002969668
OKCZID: 127493578

Dostupné také jako: pdf  


Citace (dle ČSN ISO 690):
HAJŠLOVÁ, Jana, Vojtěch HRBEK, Michaela VROBELOVÁ-REKTORISOVÁ, Monika JÍRŮ, et al. Certifikovaná metodika: stanovení složení volných aminokyselin v česneku a cibuli. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2015. ISBN 978-80-7080-939-6.


Digitální objekty

Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)