Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2907967 obálek a 878235 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Výroba potravin a nutriční hodnota



Autor: Marcela Sluková
ISBN: 9788070809471
NKP-CNB: cnb002835369
OKCZID: 127529316

Citace (dle ČSN ISO 690):
SLUKOVÁ, Marcela. Výroba potravin a nutriční hodnota. Vydání první. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016. 168 stran.


Anotace

 

Učební text shrnuje základní poznatky o nutričně významných složkách potravin, o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.

Zdroj anotace: NKP



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)