Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3147672 obálek a 949973 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Rok: 1992
ISBN: 9788071500117
OKCZID: 110539444
Citace (dle ČSN ISO 690):
Ruská kuchyně: Champagne Avantgarde recepty. 1. vyd. Bratislava: Champagne Avantgarde, 1992, 93 s. Encyklopedie kulinárního umění, Sv. 6. ISBN 80-7150-011-9.
Hodnocení:
4.0 / 5
(10 hlasů)
Encyklopedie kulinárního umění 6.