Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2898355 obálek a 875572 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Jak péci cukroví, pečivo a moučníky tradičně, zdravě a vegetariánsky



Autor: Škvařilová, Eliška
Rok: c2002
ISBN: 9788071985396
NKP-CNB: cnb001193612
OCLC Number: (OCoLC)56868842
OKCZID: 110129757
Vydání: 3., rozš. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
ŠKVAŘILOVÁ, Eliška a Jiřina BORKOVÁ. Jak péci cukroví, pečivo a moučníky tradičně, zdravě a vegetariánsky. 3., rozš. vyd. [Praha] :, Olomouc: EB ;, Votobia, c2002, 128 s. ISBN 80-7198-539-2.

Hodnocení: 5.0 / 5 (1 hlasů)


Anotace

 

Receptář je plodem kulinářské virtuozity Ing. Elišky Škvařilové a paní Jiřiny Borkové. Nová kvalita, kterou obě autorky přinášejí spočívá v umění "ozdravit" cukroví a moučníky bez újmy na jejich chutnosti. Kniha obsahuje 108 takovýchto receptů, z nich většina má i svoji bezvaječnou variantu. Pro srovnání uvádějí autorky i klasický recept z nějž čerpaly. I pro velmi zkušené kuchařky je inspirující možnost srovnání klasického receptu s receptem, ve kterém jsou použity pro ně dosud neznáme a přitom zdravější suroviny, tak jak jí přináší tato kniha. Podrobné pokyny v úvodu ke každemu druhu těsta vychází z mnohaleté pedagogické praxe ing.Elišky Škvařilové. Díky jim i úplný začátečník již napoprvé dosáhne dobrých výsledků.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

Databázeknih.cz
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)