Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906070 obálek a 876950 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Pštros v české kuchyni: vynikající recepty ze zdravého masa



Autor: Malíková, Vlasta a Kratochvíl, Zdeněk
Rok: 2001
ISBN: 9788072029716
NKP-CNB: cnb001065293
OCLC Number: (OCoLC)51185213
OKCZID: 110072242
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
MALÍKOVÁ, Vlasta. Pštros v české kuchyni: vynikající recepty ze zdravého masa. Vyd. 1. Praha: Ikar, 2001. 127 s.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )



Anotace

 

Vynikající recepty ze zdravého masa. Víte, že pštrosí maso obsahuje nejméně cholesterolu ze všech druhů mas? Hledáte-li nové a zajímavé druhy pokrmů, které nemohou uškodit vašemu zdraví, a chcete-li opustit tradiční těžkou a mastnou stravu, pak je kuchařka ze pštrosího masa určena právě vám. Čekají vás v ní tradiční i méně známé úpravy masa, které má pro nás exotický nádech, a přesto je již na našem trhu dostupné. Jistě rádi ochutnáte například latinskoamerickou pštrosí polévku, guláš z pštrosího masa anebo něco pro labužníky - steaky v medové marinádě. Více než 100 vynikajících receptů!

Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog



Dostupné zdroje

Městská knihovna v Praze
Můj antikvariát


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)