Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2908541 obálek a 878499 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Z kuchyně slavných | ||||||||||||||||||
Autor: Vašák, Jaroslav Digitální objekty
AnotaceRecepty na přípravu oblíbených jídel umělců, herců, sportovců, cestovatelů, zpěváků, politiků, prezidentů i historických osobností, sebrané do této kuchařky jsou jsou uvedeny v tradičním pořadí: předkrmy, polévky, hlavní jídla (maso, drůbež, dary moře, uzeniny, zvěřina), omáčky, těstoviny, vejce, luštěniny, pomazánky, saláty, zelenina, brambory, přílohy, ovoce, sýry, sladké a slané pečivo a míchané nápoje. Kniha začíná jmenným rejstříkem, za jménem je název kapitoly, ve které je vybraný recept uveden. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze Dostupné zdroje
|