Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3149053 obálek a 950526 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. II. část, Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin živočišného původu

Autor: Březina, Pavel
Rok: 2001
ISBN: 9788072310791
NKP-CNB: cnb001799767
OCLC Number: (OCoLC)236563872
OCLC Number: (ocolc)236563872
OKCZID: 110264701

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
BŘEZINA, Pavel, Aleš KOMÁR a Jan HRABĚ. Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. Vyškov: VVŠ PV, 2001, 177 s. ISBN 80-7231-079-8.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.

Dostupné zdroje

Napište na knížku první komentář!