Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906459 obálek a 877215 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Ovocné a zeleninové speciality | |||||||||||||||||||||
Rok: 2007 Hodnocení: 5.0 / 5 (1 hlasů) Digitální objekty
AnotaceKaždý dnes ví, že zelenina má vysokou výživnou hodnotu a je bohatým zdrojem vitaminů potřebných pro tělo. Ale to zdaleka není všechno! Tato kuchařka dokazuje, že ovoce a zelenina mohou být také zdrojem kulinářské inspirace. V dnešní době lze v každém supermarketu objevit velké množství nejrůznější zeleniny a exotického ovoce. Máte raději ovoce připravené tradičním způsobem? Pak vám doporučujeme voňavé dušené hrušky. Ti, kdo naopak rádi vaří něco neobvyklého, by měli zkusit dýňovou polévku nebo kedlubny s krémovou koprovou omáčkou. Tato kuchařka se bezpochyby stane Vaším kuchyňským favoritem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz Dostupné zdroje
|