Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906070 obálek a 876950 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Dělená strava: [zodpovědně se stravovat, zdravě žít] | |||||||||||||||
Autor: Array Digitální objekty
AnotaceV úvodní části jsou vysvětleny základní principy děleného stravování, které je založené na odděleném konzumování uhlohydrátů a bílkovin. Dále již následují kuchařské předpisy na saláty, polévky, hlavní jídla, dezerty a pečivo. V závěru publikace jsou jednotlivé potraviny rozděleny do tří skupin - potraviny uhlohydrátové, neutrální a bílkovinné. Vybaveno rejstříkem. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze Dostupné zdroje
|