Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2909516 obálek a 879138 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

The best Czech recipes



Autor: Salfellner, Harald
Rok: c2007
ISBN: 9788072532124
NKP-CNB: cnb001703542
OKCZID: 110084661

Citace (dle ČSN ISO 690):
SALFELLNER, Harald. The best Czech recipes. Praha: Vitalis, c2007, 79 s. ISBN 978-80-7253-212-4.


Anotace

 

Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a Františkových Lázní, nebo vydatné polévky z Krkonoš a Šumavy. Nejlepší recepty všech dob až do současnosti jsou soustředěny v této malé knížce a prezentovány tak, aby se jejich příprava stala v každé moderní kuchyni radostí a potěšením. Anglická verze publikace.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)