Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2947403 obálek a 898210 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Le migliori ricette della cucina ceca



Autor: Harald Salfellner
Rok: 2007
ISBN: 9788072532513
NKP-CNB: cnb001703538
OKCZID: 110565596

Citace (dle ČSN ISO 690):
SALFELLNER, Harald. Le migliori ricette della cucina ceca. Praha: Vitalis, c2007, 80 s. ISBN 978-80-7253-251-3.


Anotace

 

Příručka nabízí výběr nejlepších pokrmů české kuchyně.

Zdroj anotace: NK ČR



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)