Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3054210 obálek a 930742 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Babicovy dobroty: 78 receptů, triků a vychytávek, které v televizi určitě neuvidíte

Autor: Babica, Jiří a Siba, Stefan
Rok: 2011
ISBN: 9788072814305
NKP-CNB: cnb002251338
OCLC Number: (OCoLC)794207513
OKCZID: 110972988

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
BABICA, Jiří. Babicovy dobroty: 78 receptů, triků a vychytávek, které v televizi určitě neuvidíte. Praha: Eminent, 2011. 187 s.

Hodnocení: 4.8 / 5 (8 hlasů)

Digitální objekty

(dostupné pouze v této knihovně)
(dostupné pouze v této knihovně)

Anotace

Oblíbený protagonista cooking show Babicovy dobroty zařadil do své třetí kuchařky pouze jídla, která v televizi nevařil, a mezi nimi i několik skvělých novinek. Patří mezi ně například recepty pro naše ratolesti, „protože děti jsou kořením života a něm toho my kuchaři trochu víme…“ a také řada jeho speciál, o kterých říká, že začnou vznikat až ve chvíli, kdy zapne sporák. Ozdobou této knihy jsou bezesporu polévky, k nimž se nechal inspirovat během svých kuchařských výprav po celém světě, a také recepty ke grilování: „Nádhera, vůně dřeva nebo dřevěného uhlí, spousta masa, zeleniny, sýry, omáčky....jaro, léto, podzim ... pohoda, dobrý pití a dobrý kamarádi, rodina, děti, kytara... Úsměvy a dobrá nálada jsou podle mě mnohem důležitější než vymakaný marinády, do kterých někteří ustaraně nakládají maso několik hodin dopředu.“ Masové speciality, ovšem také recepty se zeleninou, zejména rajčaty, venkovské vaření a vybrané nápoje jsou příjemným završením 78 jedinečných a jako vždy originálních receptů Jiřího Babicy. Takže dobrou chuť.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení