Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906456 obálek a 877214 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Základy dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství



Autor: Horáková, Jana
Rok: 2007
ISBN: 9788073050146
NKP-CNB: cnb001762885
OCLC Number: (OCoLC)228499884
OKCZID: 110262851
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
HORÁKOVÁ, Jana. Základy dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství. Vyd. 1. Brno: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2007, 119 s. ISBN 978-80-7305-014-6.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Dostupné zdroje

NK Praha


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)