Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3146029 obálek a 949466 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Technologie a hygiena masa a masných výrobků :návody na cvičení

Autor: Bořilová Gabriela
Rok: 2014
ISBN: 9788073057183
NKP-CNB: cnb002616941
OCLC Number: (OCoLC)900135501
OCLC Number: (ocolc)900135501
OKCZID: 115058624
Vydání: Vyd. 1.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
BOŘILOVÁ, Gabriela. Technologie a hygiena masa a masných výrobků: návody na cvičení. Vyd. 1. Brno: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014, 42 s. ISBN 978-80-7305-718-3.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.

Napište na knížku první komentář!