Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3146630 obálek a 949609 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Senzorická analýza potravin :návody na cvičení

Autor: Ježek František
Rok: 2014
ISBN: 9788073057244
NKP-CNB: cnb002616947
OCLC Number: (OCoLC)900135503
OCLC Number: (ocolc)900135503
OKCZID: 115061332
Vydání: Vyd. 1.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
JEŽEK, František. Senzorická analýza potravin: návody na cvičení. Vyd. 1. Brno: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014, 79 s. ISBN 978-80-7305-724-4.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.

Napište na knížku první komentář!