Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2911955 obálek a 880615 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Senzorická analýza potravin II: statistické metody



Autor: Kříž, Oldřich, Buňka, František, Hrabě, Jan a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Rok: 2007
ISBN: 9788073184940
NKP-CNB: cnb001708561
OCLC Number: (OCoLC)124088202
OKCZID: 110259038
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
KŘÍŽ, Oldřich, František BUŇKA a Jan HRABĚ. Senzorická analýza potravin II: statistické metody. Vyd. 1. Zlín: Univerzita Tomáše Bati, 2007, 127 s. Učební texty vysokých škol. ISBN 978-80-7318-494-0.


Digitální objekty

Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)
Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Dostupné zdroje

NK Praha


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)