Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150311 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Oldřich Kříž, František Buňka, Jan Hrabě
Rok: 2007
ISBN: 9788073184940
NKP-CNB: cnb001708561
OCLC Number: (OCoLC)124088202
OCLC Number: (ocolc)124088202
OKCZID: 110259038
Vydání: Vyd. 1.
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
KŘÍŽ, Oldřich, František BUŇKA a Jan HRABĚ. Senzorická analýza potravin II: statistické metody. Vyd. 1. Zlín: Univerzita Tomáše Bati, 2007, 127 s. Učební texty vysokých škol. ISBN 978-80-7318-494-0.
Hodnocení:
4.0 / 5
(1 hlasů)
Buďte první a doplňte chybějící anotaci.