Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906454 obálek a 877212 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Cukrářské výrobky : praktické rady a návody : technologické postupy



Autor: Miroslav Pelikán, Vladimír Doležal
Rok: 2005
ISBN: 9788073220877
NKP-CNB: cnb001633826
OCLC Number: (OCoLC)85165533
OKCZID: 110040119

Citace (dle ČSN ISO 690):
PELIKÁN, Miroslav a Vladimír DOLEŽAL. Cukrářské výrobky: praktické rady a návody : technologické postupy. České Budějovice: Dona, 2005, 143 s. ISBN 80-7322-087-3.


Anotace

 

Tradiční, léty prověřené recepty na cukrářské výrobky a moho praktických rad a zkušeností, děděných z generace na generaci v rodině známého cukráře a autora úspěšné publikace Pečeme a zdobíme perníky.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Svaz českých nakladatelů a knihkupců
Knihy.ABZ.cz
Srovname.cz
Můj antikvariát
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)