Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2896830 obálek a 875360 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Udíme, vaříme a konzervujeme | |||||||||||
Rok: 2016 Hodnocení: 5.0 / 5 (1 hlasů) AnotaceKuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i návody na různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz Dostupné zdroje
|