Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2907669 obálek a 878060 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Koření v naší kuchyni : [přes 200 receptů jídel s vybraným kořením]



Autor: Nosovský, Miloslav
Rok: 2005
ISBN: 9788073340605
NKP-CNB: cnb001525493
OKCZID: 110026490
Vydání: 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
NOSOVSKÝ, Miloslav. Koření v naší kuchyni: [přes 200 receptů jídel s vybraným kořením]. 1. vyd. Praha: Agentura VPK, 2005, 90 s. Dobrá kuchyně.

Hodnocení: 5.0 / 5 (1 hlasů)


Anotace

 

Ne nadarmo se říká, že koření je kouzlem vaší kuchyně. Koření je to, co jídlo činí jídlem, největší tajemství kuchařů, základ různorodosti kuchyní a kultur národů světa. V této knížce nahlížíme do historie používání koření, objevování jeho blahodárného vlivu na jídelníčky celého světa a rovněž poznávání jeho léčivých účinků. U jednotlivých druhů koření vám prozradíme mnoho z jejich kouzel a nabídneme vám lákavou řadu nových receptů a rad z exotických zemí původu. A nakonec to nejlepší: Nejvyšším uměním používání koření je míchání kořenících směsí. Exotické směsi z Dálného východu - Japonska, Číny, Thajska, Indonésie, tajuplné směsi z Afriky a Indie, i nám blízké směsi evropských národů - z řecké, italské, francouzské a samozřejmě české a slovenské kuchyně. A protože právě kořenící směsi jsou naše největší láska, připravili jsme pro vás novou inspiraci a přehlídku receptů kořenících směsí, založených na tradici kuchyní z celého světa.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

Městská knihovna v Praze
Můj antikvariát
Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)