Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906454 obálek a 877212 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Grilování a rožnění vepřového, hovězího a telecího masa, zvěřiny, ryb, drůbeže, ovoce | ||||||||||||||
Rok: 2005 Hodnocení: 5.0 / 5 (1 hlasů) AnotaceKuchařské předpisy na pokrmy připravené na grilech různého typu a na rožni, z vepřového, hovězího a telecího masa, zvěřiny, ryb, drůbeže, zeleniny, ovoce ad. Zdroj anotace: NKP Dostupné zdroje
|