Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2892436 obálek a 873661 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Sůl, tuk, ocet, žár, aneb, Jak dobře vařit | |||||||||||
Autor: Samin Nosrat, Wendy MacNaughton, Michael Pollan, Alžběta Hesounová, Vlasta Hesounová Hodnocení: 5.0 / 5 (5 hlasů) AnotaceZkušená kuchařka představuje čtyři prvky dobrého vaření - sůl, tuk, ocet, žár. Druhá část knihy obsahuje recepty rozdělené podle druhů jídel. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně Dostupné zdroje
|