Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2892436 obálek a 873661 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Sůl, tuk, ocet, žár, aneb, Jak dobře vařit



Autor: Samin Nosrat, Wendy MacNaughton, Michael Pollan, Alžběta Hesounová, Vlasta Hesounová
ISBN: 9788073356446
NKP-CNB: cnb003302760
OKCZID: 128473883

Citace (dle ČSN ISO 690):
NOSRAT, Samin. Sůl, tuk, ocet, žár, aneb, Jak dobře vařit. Ilustrace Wendy MACNAUGHTON, překlad Alžběta HESOUNOVÁ, překlad Vlasta HESOUNOVÁ. Vydání první. Voznice: Leda, 2020. 469 stran.

Hodnocení: 5.0 / 5 (5 hlasů)


Anotace

 

Zkušená kuchařka představuje čtyři prvky dobrého vaření - sůl, tuk, ocet, žár. Druhá část knihy obsahuje recepty rozdělené podle druhů jídel.

Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně



Dostupné zdroje

Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)