Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3143412 obálek a 948809 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Silva, Kim da
Rok: 2003
ISBN: 9788073360870
NKP-CNB: cnb001292301
OCLC Number: (OCoLC)85089346
OCLC Number: (ocolc)85089346
OKCZID: 110006262
Vydání: Vyd. 1.
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
SILVA, Kim da. Kineziologie a stravování: správné jídlo ve správný čas. Vyd. 1. Olomouc: Fontána, 2003. 144 s.
Hodnocení:
2.0 / 5
(5 hlasů)
Rozumné stravování je jedním z hlavních předpokladů zdravého života – to dnes již víme téměř všichni. Proč se však mnozí lidé necítí dobře, přestože jedí zdravě? Ani konzumace plnohodnotných jídel nedokáže zabránit zvýšenému nárůstu civilizačních nemocí, například alergií. Řešení tkví v tom, že e naučíme jíst správné potraviny ve správném čase, neboť jen tak je dokáže tělo kladně přijmout a dostatečně zpracovat. Seznámíte se tak s energií jednotlivých orgánů, s jejich „pracovními hodinami“, vlivem emocí na fyziologické pochody, zdravotními účinky běžných potravin, ale také s praktickými recepty pro životní styl i kuchyni.
Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU