Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906070 obálek a 876950 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Böhmische Küche : Tradition, beliebte Speisen, Rezepte



Autor: Petr Stupka , Jan Eliášek
Rok: 2014
ISBN: 9788073391201
NKP-CNB: cba001-0557269
OCLC Number: (OCoLC)904579390
OKCZID: 115705926

Citace (dle ČSN ISO 690):
STUPKA, Petr a Jan ELIÁŠEK. Böhmische Küche: Traditionen, beliebte Speisen, Rezepte. 1. Ausg. Český Krumlov: Vydavatelství MCU, 2014, 76 s. ISBN 978-80-7339-120-1.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)