Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2907389 obálek a 877850 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Czech cuisine: tradition, customs, popular dishes, recipes



Autor: Stupka, Petr a Eliášek, Jan
Rok: 2014
ISBN: 9788073392635
NKP-CNB: cnb002627773
OCLC Number: (OCoLC)894846649
OKCZID: 114769312

Citace (dle ČSN ISO 690):
STUPKA, Petr. Czech cuisine: tradition, customs, popular dishes, recipes. 1st ed. Český Krumlov: MCU, 2014. 75 s.


Digitální objekty

Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)
Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Vybrané recepty české kuchyně na přípravu tradičních jídel, specifické rysy české gastronomie v návaznosti na jednotlivá roční období a ve spojení s významnými společenskými či rodinnými událostmi, kuchyně o svátcích, svatební hostina.

Zdroj anotace: NKP



Dostupné zdroje

Městská knihovna v Praze


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)