Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3147300 obálek a 949779 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Senzorická analýza potravin

Autor: Ingr, Ivo, Pokorný, Jan a Valentová, Helena
Rok: 2007
ISBN: 9788073750329
NKP-CNB: cnb001715154
OCLC Number: (OCoLC)137330880
OCLC Number: (ocolc)137330880
OKCZID: 110260090
Vydání: Vyd. 2., nezměn.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
INGR, Ivo, Jan POKORNÝ a Helena VALENTOVÁ. Senzorická analýza potravin. Vyd. 2., nezměn. V Brně: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2007, 101 s. ISBN 978-80-7375-032-9.

Digitální objekty

(dostupné pouze v této knihovně)
(dostupné pouze v této knihovně)

Anotace

Skripta obsahují témata: Nástroje smyslového vnímání, Psychometrika, Charakter vjemu, Hedonické hodnocení vjemu, Podmínky pro senzorickou analýzu, Senzorické hodnocení potravin ...


Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení


Seznam literatury