Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2904735 obálek a 876171 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Základy konzervace potravin



Autor: Ingr, Ivo
Rok: 2007
ISBN: 9788073751104
NKP-CNB: cnb001779954
OCLC Number: (OCoLC)228500589
OKCZID: 110262636

Citace (dle ČSN ISO 690):
INGR, Ivo. Základy konzervace potravin. Vyd. 3., přeprac. V Brně: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2007. 119, [18] s.


Digitální objekty

Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)
Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Základy konzervace potravin jsou vstupním předmětem do odborné potravinářské části studia oboru. Jsou východiskem pro většinu potravinářských technologií, nabízejí orientaci v základních vlastnostech potravin a navozují pochopení hlavních potravinářských oborů a jejich teoretického i praktického ovládnutí.


Dostupné zdroje

NK Praha
Svaz českých nakladatelů a knihkupců


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)
 
 
 

Seznam literatury