Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2905425 obálek a 876560 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Nejlepší zabijačkové speciality



Rok: 2014
ISBN: 9788073919122
NKP-CNB: tag001-kn3171000000332865
OCLC Number: (OCoLC)900136735
OKCZID: 114931061

Citace (dle ČSN ISO 690):
HLINOVSKÝ, Alexander. Nejlepší zabijačkové speciality. 1. české vyd. Praha: Slovart, 2014, 95 s. ISBN 978-80-7391-912-2.


Anotace

 

Možná si i vy pamatujete, jak kdysi výborně chutnaly párky nebo salámy. Proč si tento zážitek nedopřát znova? Dědictví, které nám zanechali staří mistři řezníci, by mělo zůstat zachováno pro naše potomky, aby také věděli, že masný výrobek skvělé chuti se dá vyrobit i bez chemických přísad. Autor knihy žijící na Slovensku pochází z řeznické rodiny, lásku k masu v něm vzbudili otec a děd, řezníci vyhlášení v Čechách a na Moravě. V promyšlené sbírce receptů a rad nabízí originální koncept, díky kterému si můžete slovenské, české a moravské zabijačkové speciality připravit doma. Domácí zabijačka není tedy výsadou venkova, v každé kuchyni se dají udělat vynikající jitrničky, jelítka, klobásy, tlačenky, salámy, paštiky, šunky či párky. Pokud dodržíte uvedené návody, můžete se radovat z kvalitního a chutného výsledku.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Městská knihovna v Praze
Srovname.cz
Zboží.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)