Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2907982 obálek a 878235 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Ottova velká hrníčková kuchařka. 1, Polévky, maso, ryby, drůbež



Autor: Jaroslav Vašák, Eduard Karkan
Rok: 2022
ISBN: 9788074519086
NKP-CNB: cnb003600927
OKCZID: 129128689


Anotace

 

Nejkomplexnější kuchařská dvoudílná kniha pro všechny, kteří si chtějí usnadnit vaření. Čtenáři, domácí kuchaři, v ní najdou reprezentativní přehled více jak 2000 receptů, známých i méně známých, z české i mezinárodní kuchyně. Pomocí hrnku, lžíce, či hrsti snadno odměří suroviny a připraví vybraný pokrm pro jakoukoliv příležitost. První díl obsahuje například velké množství receptů na předkrmy, polévky a pomazánky a mnoho dalších pokrmů z masa, ryb a drůbeže. Druhý díl je věnován receptům z ovoce a zeleniny, z obilovin, luštěnin a vajec. Svou obsáhlou kapitolu zde mají též oblíbené moučníky, dezerty a cukroví. V obou dílech však čtenáři najdou mnohem více témat, která jim budou inspirací pro každodenní vaření.


Dostupné zdroje

KNIHCENTRUM.cz
Československá bibliografická databáze


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)