Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3149369 obálek a 950526 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Zabezpečení výživy a stravování obyvatelstva v krizových stavech = Nutrition and boarding of population in crisis : teze disertační práce

Autor: Družbíková, Helena
Rok: 2011
ISBN: 9788074541001
NKP-CNB: cnb002237037
OCLC Number: (OCoLC)768559328
OCLC Number: (ocolc)768559328
OKCZID: 111071089

Citace (dle ČSN ISO 690):
DRUŽBÍKOVÁ, Helena. Zabezpečení výživy a stravování obyvatelstva v krizových stavech =: Nutrition and boarding of population in crisis : teze disertační práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2011, 39 s. Teze disertační práce =, Doctoral the


Anotace

Cílem předložené dizertační práce bylo navrhnout možné způsoby zajištění stravování obyvatelstva v krizových stavech. Dalším cílem bylo zkoumání vlivu skladovacích podmínek na nutriční a senzorickou jakost sterilovaných hotových pokrmů, jakožto součást navrhovaných dávek potravin. Při řešení prvního cíle byly sestaveny jídelní lístky, které byly následně nutričně hodnoceny pomocí programu Vyhodnocení výživy verze 2.0. Pro analýzy sterilovaných hotových pokrmů byly použity chemické (obsah sušiny, celkových dusíkatých látek, amoniaku, aminokyselin), mikrobiologické a senzorické metody (párová porovnávací zkouška, pořadová zkouška, hodnocení s použitím stupnice).


Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení